Transport

 
 

Tijdens uw voorbereiding voor de reis naar Rome bieden we u een totaalpakket aan van vlucht, transfer en openbaar vervoer tickets.

 

Airport transfer

gijs-coolen-714657-unsplash.jpg

Fiumicino & Ciampino Airport

Na uw landing op vliegveld Ciampino of Fiumicino wilt u zo snel en veilig mogelijk naar uw appartement. De meest betrouwbare manier van reizen is de privé transfer via TransferRome.com. U wordt met naambordje opgehaald in de terminal door één van onze chauffeurs en direct naar de plaats van bestemming gebracht. Kort gesteld; kostentechnisch is de privé transfer interessant vanaf luchthaven Fiumicino, vanaf vliegveld Ciampino is een reguliere taxi significant goedkoper.

 

Privé transfer 1-3 personen: €.55,00.

Privé transfer 4-5 personen: €.65,00.

Privé transfer 6-7 personen: €.75,00


Openbaar vervoer

referendum-atac-roma.jpg

Metro & busticket Rome

Afhankelijk van de locatie van uw appartement in Rome kunnen we grofweg inschatten welke tickets voor het openbaar vervoer u nodig heeft. De tickets ontvangt u voor vertrek op uw smartphone waardoor u in Rome geen gebruik meer maakt van de ticketautomaten.

 

Dagkaart: 24 uur gebruik van metro en bus.

3-dagen kaart (BTI): 72 uur geldig vanaf ingebruikname.

7-dagen kaart (CIS): 168 uur geldig vanaf ingebruikname.


Privé chauffeur Rome

hannes-egler-525246-unsplash.jpg

Autotour in Rome centrum

Ontdek Rome met een privé chauffeur. U wordt bij uw appartement opgehaald voor een rit door de antieke stad tegen een aantrekkelijke prijs. De chauffeurs zijn betrouwbaar, formeel gekleed, gelicentieerd en de auto is luxe. Ideaal voor mensen die een dagje de benen willen laten rusten. Alle locaties binnen de ringweg vallen binnen het tarief, het minimale aantal af te nemen uren bedraagt drie uur. Let wel; u huurt een vervoersmiddel. De chauffeur is geen gids.

Huurkosten 1-3 personen: €.35,00/uur

Huurkosten 4-5 personen: €.45,00/uur

Huurkosten 6-8 personen: €.55,00/uur