SMOOK | Appartementen in Rome
 
 
 
willian-west-355103-unsplash.jpg

SMOOK bv
@: info@appartementrome.nl
Tel: +39 392 798 0419

Appartement

Transport

Experiences

 

Uw perfecte Rome reis

SMOOK verzorgt Rome reizen sinds 2005 en is meer dan uw bemiddelaar voor een betrouwbare accommodatie. We bieden u een integraal voorstel voor een pakket van woning, transport en activiteiten. Ons doel is om u een authentieke Romeinse ervaring te laten beleven door te werken met lokale mensen waarmee u tijdens het verblijf in contact staat. Zonder haast en met expertise uw vakantie in Rome boeken, vraag vrijblijvend een voorstel aan.

 

Onbezorgd naar Rome!

Per 13 juli 2011 is de onderneming S.M.O.O.K. ingeschreven als lid van de Stichting Garantiefond Reisgelden (S.G.R.). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

Creëer uw perfecte Rome reis

 
christopher-czermak-705859-unsplash (1).jpg
 

SMOOK bv - Appartementen in Rome

 

+39 3927980419 | info@appartementrome.nl

Vanaf de luchthaven Fiumicino tot in het appartement in Trastevere was de begeleiding/advisering top. De taxichauffeur was keurig op tijd en zichtbaar.

Bij aankomst stond Anna Maria al breed lachend ons op te wachten. Haar innemende en gastvrije ontvangst gaf een thuisgevoel. Zij gaf duidelijk en in goed Engels informatie over het verblijf en de omgeving. De ondersteuning van Chris op afstand voelt vertrouwd en is prettig. Het appartement oogt authentiek en is praktisch ingericht.
— Erwin - maart 2018