Experiences

Voor uw verblijf in Rome kunt u de volgende voorstellen opvragen.

christopher-czermak-705859-unsplash (1).jpg

Entreetickets

U kunt bij ons terecht voor het vooraf reserveren van de bezienswaardigheden en de musea. De meest geboekte tickets zijn die voor de Vaticaanse Musea met Sixtijnse kapel, Colosseum/Forum Romanum en de Galleria Borghese. Let op; het is niét altijd nodig om vooraf te reserveren, afhankelijk van uw reisdata en wensen geven daarover advies. Met vooraf reserveren elimineert u eventuele wachttijden bij de ingang, maar u zit wél aan een datum en tijd vast.

pp.jpg

Tour guides

De Italiaanse Alessandra Neri verzorgt voor de gasten van SMOOK wandelingen door het antieke Rome. Alessandra is 38 jaar en een gecertificeerd stadsgids, ze studeerde kunstgeschiedenis aan de ‘Tor Vergata’ Universiteit van Rome. Ze neemt mensen mee op verschillende wandelingen en spreekt vloeiend Engels. Andrea Vreede is bij het grote publiek bekend als correspondent voor het NOS Journaal in Italië. Op aanvraag, en mits te combineren met haar media werkzaamheden, verzorgt Andrea rondleidingen in Rome.

2013-09-01 16.29.13.jpg

In de regio

De regio Lazio is met name bekend vanwege haar hoofdstad, maar is rijk aan historie, natuur en agricultuur. We verzorgen verrassende dagtours naar de kust van Lazio voor een bezoek aan Anzio, Sperlonga of Gaeta. Ook kunt u een dagje richting Viterbo en Bolsena, voor een ochtend in de natuurlijke thermen in combinatie met een prettige lunch in het historische centrum. Een dagtour vereist veel energie en tijd, een kwestie van vroeg op en laat ‘thuis’ in Rome.