Appartementen

2 slaapkamers


Casa Tulipano (4+2 pers)

DSC_0753.JPG

2 slaapkamers

€.105,00-€.165,00/nacht
De positie van Casa Tulipano in Rome is perfect voor het bezoeken van de Vaticaanse Musei, de Sint-Pieter en de pauselijke tuinen. De ingang van de musea ligt op korte loopafstand van uw voordeur. Vanwege de ligging op de begane grond heeft het appartement de beschikking over een eigen, gemeubileerd terras. De woning beschikt over twee slaapkamers, een woonkamer/keuken en een badkamer met douche, toilet en bidet. De positie in de stad tegen het Vaticaan aan is ook gunstig t.b.v. het bezoeken van de diverse bezienswaardigheden. Het metrostation Cipro, van de metrolijn A, ligt op 250 meter afstand


Casa Girasole (4+2 pers)

2 slaapkamers

30-17.jpg

€.105,00-€.165,00/nacht
De positie van Casa Girasole in Rome is perfect voor het bezoeken van de Vaticaanse Musei, de Sint-Pieter en de pauselijke tuinen. De ingang van de musea ligt op korte loopafstand van uw voordeur, een luxe. U kunt het traditionele lange wachten voor de ingang voorkomen. De Vaticaanse Musea tonen de ongelofelijke rijkdom van het Vaticaan, met als hoogtepunt de Sixtijnse kapel met de beroemde fresco´s van Michelangelo. Maar vanwege de korte afstand van de woning naar de musea, komt u wellicht ook toe aan het bezoeken van de Vaticaanse Pinacotheek, met een kostbare verzameling boeken uit over de gehele wereld.


Casa Dipinto (4+2 pers)

2 slaapkamers

DSC_0118.JPG

€.115,00-€.165,00/nacht
Het appartement Dipinto ligt in het historische centrum van Rome, op enkele passen van de indrukwekkende kerk Santa Maria Maggiore. De woning ligt in een levendige en veilige wijk op slechts 500 meter van het wereldberoemde Colosseum. Dipinto beschikt over twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een badkamer en een volledig ingerichte keuken. De verhoogde plafonds, de kleurrijke wandschilderingen en het opvallend meubilair zorgen voor een elegant en sfeervol geheel. De uitstekende positie in combinatie met het geboden comfort maken van Casa Dipinto een kwalitatief hoogstaande uitvalsbasis om Rome te verkennen.


Casa Bernini (4 pers)

A.jpg

2 slaapkamers

€.155,00-€.280,00/nacht
Het appartement Casa Bernini is geschikt voor vier personen en ligt in het meest charmante stukje Rome; de karakteristieke stegen rond het Piazza Navona. De woning is modern ingericht en beschikt over Wi-Fi. De oppervlakte is beperkt en zo functioneel mogelijk ingericht, de woonkamer is smal en de twee slaapkamers relatief klein. Dat gezegd hebbende; het appartement is prettig, proper en met een frisse inrichting van hoge kwaliteit. De locatie is perfect, het Piazza Navona ligt op enkele passen en het is een genot om in dit stukje verkeersluw Rome rond te lopen. Alle bezienswaardigheden liggen binnen handbereik, in de straat zijn diverse kleine, gezellige restaurantjes.


Casa Navona (4 pers)

_GB15140.JPG

2 slaapkamers

€.185,00-€.300,00/nacht
Casa Navona is een appartement nabij het gelijknamige Piazza Navona, in het antieke hart van Rome. In een straal van 1000 meter liggen behalve Piazza Navona ook het Pantheon, de Spaanse Trappen, de Trevi fontein, Campo dei' Fiori en het Castel d'Angelo (de Engelenburcht). De Sint-Pieter en Vaticaanstad liggen op 1300 meter, de gezellige volkswijk Trastevere ligt op precies 1400 meter. Alles is te lopen en bovendien is wandelen in dit stuk van de stad geen tijdverlies maar een ervaring. Het appartement is modern en ligt op de begane grond, waardoor het een privé terras heeft.