Appartementen

1 slaapkamer


Casa Trastevere (2 pers)

4174198586_da5ff1be0d_b.jpg

1 slaapkamer

€.70,00-€.120,00/nacht
Het appartement Casa Trastevere ligt aan de meest karakteristieke steeg van de gelijknamige volkswijk in Rome, net ten zuiden van de rivier de Tevere. De sfeer in dit stukje Rome is typisch Italiaans, mensen rusten in de zon op kleine pleinen, drinken koffie in de bar en nemen een aperitief op een van de terrassen die Trastevere rijk is. In logistiek opzicht is Casa Trastevere een ideale uitvalsbasis om het historisch centrum van Rome te bezoeken, het Colosseum, het Forum Romanum,het  Pantheon en Piazza Navona zijn wandelend bereikbaar.


Casa di Masi (2+1 pers)

1 slaapkamer

A.jpg

€.80,00-€.100,00/nacht
Het appartement Casa di Masi is gelegen in het historische centrum van Rome, in het charmante Trastevere, een van de oudste en meest karakteristieke wijken van de eeuwige stad. Het is goed bereikbaar met bus, tram en metro, maar ook het wandelen door de smalle straatjes van Trastevere naar de archeologische en artistieke bezienswaardigheden van Rome is plezierig en vlot. Trastevere is een zeer vriendelijke wijk, nog vol van Romeinen met winkels, bars, terrassen. Het dagelijke, kleurrijke Romeinse leven trekt hier aan je voorbij. De buurt is altijd charmant en gastvrij, zowel dag en nacht.


Casa Musei (2+2 pers)

1 slaapkamer

via ostia9918.jpg

€.90,00-€.110,00/nacht
Casa Musei is een modern appartement in Rome dat veel comfort biedt. De creatieve slag waarmee het appartement is ingericht zorgt rust en een ontspannen sfeer na een dag slenteren door de imponderende wereld die Rome heet. De open keuken met kleine bar is volledig ingericht en voorzien van oven, koelkast, vriezer, afwasmachine en magnetron. Op geringe afstand van het appartement vindt u een authentieke (fruit)markt, diverse bars en restaurants. Casa Musei bevindt zich op korte afstand (150 meter) van de Vaticaanse musea.


Passetto Borgo (2+2 pers)

F.JPG

1 slaapkamer

€.90,00-€.110,00/nacht
Appartement Passetto di Borgo bevindt zich op een benijdenswaardige positie in Rome. Op korte afstand ligt het belangrijke monument Castel d'Angelo (de Engelenburcht) en de Sint-Pieter. De gezellige Borgo Pio, een antiek straatje met restaurantjes en bars in een voetgangerszone, ligt op 150 meter afstand van de woning. Passetto di Borgo ligt op de eerste verdieping van een goed verzorgd palazzo. Direct achter de woning ligt de pauselijke Corridoio, een brug tussen het Vaticaan en de veilige Engelenburcht gebouwd door Paus Nicolaas III in 1277.


Casa Spagna (2 pers)

DSC_1522.JPG

1 slaapkamer

€.120,00-€.165,00/nacht
Casa Spagna beschikt over een bijzonder dakterras en ligt op de Via del Babuino, een beroemde Romeinse winkelstraat. Het appartement geniet een fantastische ligging in een schone, hoog aangeschreven en centrale wijk van waaruit Rome te voet te verkennen is. Een leuke bijkomstigheid is het zicht op Piazza Spagna met de Spaanse Trappen. Als uitvalsbasis voor het verkennen van de stad is Casa Spagna ideaal. Met de taxistand en het metrostation op 50 meter reist u snel van en naar het vliegveld. Voor het bezoeken van het historisch centrum heeft u geen transportmiddelen nodig.